Welkom bij MACO Fashion

In januari 1995 zag Maco-Hairline het licht. Al 25 jaar is Maco-Hairline een begrip in haarmode en haaraccessoires. Een trendsetter in wat de mode voor het opvolgende seizoen zal worden.

Duizenden volwassenen, tieners, kleuters en peuters dragen de haarmode van Maco-Hairline of gebruiken de modeaccessoires, personal-care producten of toiletgerief uit het uitgebreide gamma. Onze kennis maakt het verschil – Notre savoir-faire fait la différence – Our Know-How makes the difference.

Met 32 jaar ervaring en de passie welke de zaakvoerster, Kathleen Maes, in de haarmode actief is wordt het tijd om de andere talenten en expertises aan te bieden.

In 2019 wordt Maco-Fashion een feit. Maco-Fashion gaat verder dan haarmode alleen. De jaren ervaring hebben de expertise en talenten van Kathleen Maes ertoe geleid om de volgende divisies op te starten:

Maco-Outdoor Wear

Maco-Hairline

Maco Pharma Line

Maco-Leather Line

Maco-Interior

Ontdek de reis van MACO Fashion

Maco-Outdoor Wear legt zich toe op modeaccessoires waaronder leuke hoofddeksels, modieuze sjaals, baby mutsen, baby sokjes.

Maco-Hairline legt zich toe op haarmode. Een collectie van haar accessoires, diademen, haarklemmen, patentspelden, elastieken, klikjes, schuifjes.

Maco Pharma line legt zich toe op personal care. Gaande van nagelvijlen, voetvijlen, nagelknippers, nageltangen, nagelscharen, epileertangen, etc.

Maco-Leather Line legt zich toe op lederwaren. Gaande van lederen accessoires zoals riemen, bretellen, schorten tot handtassen.

Maco-Interior legt zich toe op decoratie en meubelen. Maco-Interior zal de nieuwe trendsetter worden in HoReCa meubilair. In de afgelopen 10 jaar heeft de zaakvoerdster al meerdere projecten gerealiseerd. Nu is de stap gezet om op totaalconcepten toe te leggen. Of het nu uw nieuwe woning, renovatieproject of horecagelegenheid is, Maco-Interior is uw adviseur en leverancier van de meest passende en verrassende interieurs.

Volg Maco-Fashion op Facebook en Instagram of wordt lid van onze Facebook groep ‘Authentiek wonen by Maco-Interior’ voor leuke interieur ideeën.

Groothandel of handelaar

Als groothandel of handelaar moet u zich eerst registreren. Na controle krijgt u toegang tot onze website voor professionelen.

Main Menu